Direct hulp nodig?
076-2030006

SEA: Zoekmachine-adverteren

Adverteer in de zoekresultaten of in het displaynetwerk van Google of Bing. Niet met losse flodders, maar met doelgerichte communicatie. Voor meetbaar resultaat.

mm-see mm-think mm-do

 

Wat gaan we doen?

Wil je meer bezoekers in korte tijd, of het aantal verkopen opschroeven? Met Search Engine Advertising (SEA) kom je in beeld bij de doelgroep die jij wilt bereiken. Met de juiste boodschap in de zoekmachineresultaten maak je van zoekers bezoekers, die vervolgens slechts één klik verwijderd zijn van een conversie op jouw website. Adverteren in displaybanners kan ook. Het Google netwerk omvat meer dan twee miljoen websites, video's en apps waarin je jouw uiting kunt tonen.

Het programma

Onze online sherpa’s helpen je omhoog met:

  • Adverteren in Google Ads
  • Adverteren in BingAds
  • Display advertising (Google Display Netwerk)
  • Google Shopping
  • Remarketing

Wat kun je verwachten

Met SEA zoekmachine adverteren zorg je niet alleen voor snel resultaat in vertoningen en kliks, je bouwt ook aan de kwaliteitsscore van je website of webshop. Onze sherpa’s denken bovendien met je mee hoe je onderscheidend vermogen inzet om betere resultaten te krijgen.

Wat kun je niet verwachten

Gouden bergen. Een omzet van een ton met een advertentiebudget van een tientje. Wie je dat belooft, heeft zelf nooit een berg beklommen.

Interessant!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Boek dan een gesprek met ons in.

Plan een afspraak