Maak kennis met onze online sherpa's

De succesvolle beklimming van Mount Everest door Sir Edmund Hillary en zijn sherpa Tenzing Norgay in 1953 is een van de grootste prestaties in de geschiedenis van de mensheid. Een prestatie die ons tot op de dag van vandaag inspireert om, samen met onze opdrachtgevers, ambities om te zetten in eigentijdse succesverhalen.

De sherpa’s van Nepal staan bekend om hun onmisbare rol als berggids op Mount Everest. Uit bewondering voor de wijze waarop deze locals hun ervaring en kennis inzetten voor het begeleiden van klimmers in hun tocht naar de top, noemen wij onszelf online sherpa’s.

Jij hebt de ambitie, wij de benodigde kennis en ervaring van het online landschap. Onze online sherpa’s helpen jouw webshop naar de top!

bullet

AMBITIE

BASECAMP

Een succesverhaal creëren begint bij een ambitie. De absolute drive om iets te bereiken waar je altijd al van gedroomd hebt.

bullet

KENNIS

CAMP 1

De volgende stappen zijn het vergaren van kennis over wat er nodig is om deze ambitie realiteit te maken en het verzamelen van de juiste mensen om je heen.

bullet

SAMENWERKEN

CAMP 2

Samenwerken met experts die hun onmisbare bijdrage kunnen leveren in tocht naar de top.

bullet

PLEZIER

CAMP 3

Vergeet ook niet te genieten van de reis want plezier is een belangrijk element dat ervoor zorgt dat je onderweg naar de top, niet opgeeft maar doorgaat.

bullet

RESULTAAT

SUMMIT

En uiteindelijk draait het allemaal om het resultaat. Hou je focus op het einddoel en zet iedere keer weer de volgende stap, tot je uiteindelijk de top bereikt. Samen is alles mogelijk!

Onze sherpa’s

Ons team van ervaren online sherpa’s staan iedere dag voor jou klaar, om te werken aan het verwezenlijken van jouw online ambities. Het zijn stuk voor stuk echte experts in hun vakgebied, die ieder binnen hun eigen specialisme een bijdrage leveren aan jouw eigen succesverhaal.

Lars Directeur / Consultant
Jorg Directeur / Scrum master
Rik Directeur / Developer
Milou Ecommerce consultant
Randy Online marketing consultant
Jan Jaap Online marketing consultant
Renco Finance manager
Yalenca Project manager
Jody Head of Online marketing
Natascha Online marketeer
Dieuwertje Online marketeer
Sabier Online marketeer
Stef Online marketeer
Arthur Online marketeer
Dennis Online marketeer
Bastiaan Developer
Jay Developer
Victor Developer
Stevie-Ray Developer
Tom Developer
Nick Developer / Support
Monique Finance
Marloes HR Advisor
Bernard Redder in nood

People do not decide to become extraordinairy, they decide to accomplish extraordinary things

Sir Edmund Hillary

Sherpa's gezocht!

Samen met onze klanten groeien wij hard door. We zijn dan ook op zoek naar slimme sherpa's met de nodige ambitie, kennis en ervaring om ons team te versterken.

Herken jij jezelf in een van deze vacatures? Reageer dan meteen. Ken je iemand die bij ons past? Laat het ons weten!