Zoekmachine-optimalisatie

​Zorg dat klanten je beter vinden. Klim naar een hogere positie in de gratis zoekresultaten van zoekmachines.

See

Think

Do

Waarom deze route?

Jouw doelgroep oriënteert zich online en veel reizen naar jouw website starten in een zoekmachine als Google. Kom op dit belangrijke startmoment in beeld bij je doelgroep en zorg voor meer verkeer uit de organische (gratis) zoekresultaten. Met zoekmachine-optimalisatie (SEO) help je consumenten jou te vinden vanaf het moment dat ze zich oriënteren tot en met hun eerste aankoop. Onze online sherpa’s hebben alle kennis en kunde in huis om snel stappen te maken.

Het programma:

Onze online sherpa’s helpen je omhoog met:

 • Zoekwoordonderzoek
 • Concurrentieanalyse
 • Technische SEO-audit
 • check
  Technische implementatie (afhankelijk van technische complexiteit besteden we dit uit)
 • check
  Linkbuilding
 • check
  SEO Copywriting

Wat kun je verwachten

Met SEO-optimalisatie zorg je niet alleen voor betere vindbaarheid, ook geef je jouw website een kwaliteitsimpuls. We zorgen voor goede informatievoorziening aan de voorkant en technische optimalisatie aan de achterkant.

Wat kun je niet verwachten

Gouden bergen. Direct meer sales vanuit SEO, of binnen een week op nummer 1. Wie je dat belooft, heeft zelf nooit een berg beklommen.

Klaar voor de klim?

Laten we verzamelen in basecamp! Elke geoliede marketingmachine begint met een goede voorbereiding. In een kennismakingsgesprek zetten we graag met jou de eerste lijnen uit. En dan? The only way is up.