Online marketing trainingen

Klim met ons mee!

Wij helpen je graag met alle onderdelen van online marketing, maar kunnen jou en je team ook opleiden tot specialisten in online marketing. Door onze trainingen werken we beter samen of stellen we jouw organisatie in staat om volledig zelf online marketing in te zetten.

See

Think

Do

Care

Waarom deze route?

Dankzij onze jarenlange ervaring in online marketing, hebben wij veel relevante kennis tot onze beschikking. Kennis delen is altijd een goede stap omhoog voor iedere organisatie. Dit kan bij ons op kantoor maar ook op locatie. Wij breiden de kennis van jou en je team uit, zodat je het direct in de praktijk toepast. Dit kan op algemeen vlak, maar ook specifiek voor een discipline zoals social media of Google Ads.

Het programma:

Onze online sherpa’s helpen je omhoog met:

 • Online marketing training
 • SEO training
 • SEA training
 • check
  Contentmanagement training
 • check
  Social media training
 • check
  Marketing automation training

Wat kun je verwachten

In overleg stellen we een training op maat samen. Naar wens kan dit kort of voor een lange periode. Onze specialisten leggen het vak zo duidelijk mogelijk uit en zorgen voor interactie met de trainees.

Contact 

Neem contact met ons op om jouw perfecte training te bespreken. We hebben standaard trainingen en kunnen er een op maat verzorgen aan de hand van jouw vraagstuk. 

Second opinion?

Investeer je al in online marketing, maar denk je dat er meer uit te halen valt? Wij kijken vrijblijvend naar je huidige inzet en brengen de grootste kansen voor je in kaart.