Contentmarketing

Contentmarketing

Bereik, betrek en bind klanten met ijzersterke content. Content met een plan. Volgens een langetermijnstrategie, voor blijvend resultaat.

See

Think

Do

Waarom deze route?

Wil je werken aan duurzaam resultaat? Met contentmarketing behaal je veel van je marketingdoelen. Niet morgen, wel na een klim van een paar maanden. Het zicht vanaf de top is geweldig. Je overziet alle andere toppen: betere vindbaarheid, meer bekendheid, sterker imago, hogere conversie, loyalere klanten en een duurzame ROI.

Het programma:

Onze online sherpa’s helpen je omhoog met:

  • Contentstrategie
  • Contentkalender
  • Contentcampagnes
  • check
    Contentcreatie

Wat kun je verwachten

Met een uitgekiende contentstrategie weet je welk verhaal je gaat vertellen om jouw doelgroep te boeien en binden. Met een contentkalender blijf je het hele jaar door interessant en met goede content verleid je nieuw publiek om klant te worden - en te blijven.

Wat kun je niet verwachten

Gouden bergen. Content marketing die directe verkoop oplevert. Een blog dat morgen een miljoenenpubliek trekt. Wie je dat belooft, heeft zelf nooit een berg beklommen.

Second opinion?

Investeer je al in online marketing, maar denk je dat er meer uit te halen valt? Wij kijken vrijblijvend naar je huidige inzet en brengen de grootste kansen voor je in kaart.