Magento 2: vooruitstrevend en efficiënt

De innovatieve e-commerce opvolger: Magento 2. Dit open source platform voor e-commerce doeleinden, waarmee zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt bediend kan worden, staat aan het begin van een nieuw tijdperk. Magento 2 lijkt in de basis op versie 1, maar deze code-rewrite heeft meer in zijn mars. Magento 2 is een geheel nieuw pakket dat uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.

Eindeloos variëren

Er is lang gewerkt aan de opvolger van Magento 1. Eind 2015 betrad de nieuwe versie de markt. Het zijn de verschillende softwaremogelijkheden die versie 2 tot een veelzijdig platform maken. Van verkoopplatform voor consumenten tot bookingsplatform en van serviceplatform tot onderdelenleverancier: Magento 2 heeft alles in huis om uw e-commerce doelen waar te maken.

METMEER is specialist

METMEER is dé specialist in Magento 2 webshop development. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van de overstap van Magento 1 naar versie 2. Ook bieden wij u de helpende hand als u een volledig nieuwe webshop of dealerportaal wilt inrichten met deze software. Met meer dan 14 jaar ervaring in e-commerce weten wij precies welke features u kunnen helpen bij het behalen van uw doelstellingen.

Direct een Magento 2 upgrade uitvoeren

Magento 2  is de toekomst van e-commerce. Een Magento 2 upgrade is door de beperkte ondersteuning van Magento 1 dan ook onvermijdelijk. METMEER helpt u graag bij deze investering, om zo het beste te halen uit uw business. Online resultaat ontstaat niet vanzelf. Als e-commerce specialist bouwt METMEER uitgebreide B2C en B2B platformen op basis van Magento 2. Zo analyseren, adviseren, optimaliseren én creëren we uw ideale shop.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer weten over een upgrade of direct een Magento 2 offerte aanvragen? Ga voor direct e-commerce resultaat en vraag uw offerte aan voor Magento 2. Liever persoonlijk contact met één van onze specialisten? Bel dan 076 – 2030006 en laat u adviseren!

Vraag een Magento 2 offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen één werkdag een antwoord!

Liever bellen? 076 20 30 006

Greenpeace

Geef eens Niks!

Bekijk deze case

Buckaroo

400% meer aanvragen in 6 maanden

Bekijk deze case