Magento Webshop Breda

Wat is Magento en wat zijn de voordelen?

Magento webshop opzetten?

Even een webshop opzetten en achterover leunen is toch écht verleden tijd. Om heden ten dage succesvol te zijn en de concurrentie een stap voor te blijven, heb je een gedegen webwinkel systeem nodig. Magento heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een zeer uitgebreid en gewild Open Source webshop Systeem.

Waarom kiezen voor Magento?

Niemand weet hoe de toekomst eruit ziet. Welke functionaliteiten in de toekomst nodig zijn om succesvol te blijven. Magento is een schaalbaar webwinkel systeem, welke meegroeit met uw organisatie. Met de 9000+ modules speciaal ontwikkeld voor Magento bewijst het een perfect webwinkel systeem te zijn voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven.
Posities in zoekmachines worden steeds belangrijker. Een goede positie is essentieel om gevonden te worden en verkeer naar uw webshop te krijgen. Dit is te realiseren doordat Magento goed te optimaliseren is voor zoekmachines.

Bekijk onze Magento webshops

magento WEBSHOP

Enkele voordelen op een rijtje

 

  • Open Source Systeem
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Multistore mogelijkheden

METMEER, Magento specialist té Breda

Magento is een professioneel systeem met in de basis veel functionaliteiten. Deze functionaliteiten kunnen uitgebreid worden met diverse modules. Voor specifieke wensen is zelfs maatwerk mogelijk. Denk aan koppelingen met ERP systemen zoals SAP, AFAS, Navision etc.

Uiteraard zijn de vereiste functionaliteiten afhankelijk van uw branche, producten doelgroep enz. Om een gedegen en succesvolle Magento webwinkel op te starten, is een specialist geen overbodige luxe. Niet alleen programmeurs die de gewenste functionaliteiten kunnen ontwikkelen en implementeren, maar ook een specialist die adviseert, veel ervaring heeft en hetzelfde doel voor ogen heeft. Online resultaat. Dat is waar METMEER zich hard voor maakt.

Meer omzet uit uw Magento webwinkel

Omzet halen uit een webwinkel is een vak apart. Om succesvol te zijn, moet je alle acties en processen op de webwinkel meten, analyseren en optimaliseren. Om dit goed te doen, zijn tevens specialisten nodig. Onze online marketeers met jarenlange ervaring helpen u hierbij.

Daarnaast moet de webshop goed functioneren op alle devices (desktop, tablet, telefoon). Steeds meer bezoekers zullen uw webshop bezoeken via hun smartphone. Deze aantallen zullen ook alleen maar toenemen. Een belangrijke doelgroep dus om rekening mee te houden.

Gelieve dit veld leeg te laten.

Benieuwd naar ons advies?

Kom langs in Breda of maak een vrijblijvende afspraak.

Bekijk ons portfolio Meer over onze diensten

Ook meer resultaat? Bel 076 - 20 30 006   of   vraag een offerte aan
Ook meer resultaat?
Bel 076 - 20 30 006