Internet Marketing Bureau Breda

Met enkel mooie producten en een prachtige webshop zal het nog geen storm lopen op de webshop. Hiervoor is meer nodig. Online marketing!

De eerste stap is om relevant verkeer te genereren. Stap twee is het voortdurend optimaliseren van de webshop zelf, om zo continu meer resultaat te halen uit bestaande bezoekers. Voor beide stappen zijn er meerdere middelen beschikbaar die hierin wat kunnen betekenen. Het online marketing team van METMEER realiseert voor veel klanten meer resultaat met behulp van de onderstaande disciplines.

SEA

Voor het online adverteren zijn er meerdere mogelijkheden. Aan de hand van de doelstelling(en) zal de complete strategie worden bepaald. Als de naamsbekendheid vergroot moet worden, zal de strategie vanzelfsprekend compleet anders zijn dan wanneer we ons concentreren op meer sales.

SEO

Gevonden worden is essentieel. Zoekmachines spelen hierbij een belangrijke rol. Het is namelijk een veelvuldig gebruikt medium om gebruikers te helpen vinden wat ze zoeken. Met behulp van zoekmachine optimalisatie worden de posities op de gewenste zoekwoorden verbeterd. Het gevolg, meer vertoningen en meer relevante bezoekers naar de webshop!

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een zeer krachtig middel, mits deze op de juiste manier wordt toegepast, om de omzet van de webshop te verhogen. Het is de online versie van direct mailing, met alle voordelen van een digitale omgeving. Goed meetbaar, weinig kosten, eenvoudig en snel!

Conversie optimalisatie

Bezoekers zijn nog geen conversies. Op de webshop zal een bezoeker besluiten om wel of geen klant te worden. Er zijn vele factoren die van invloed zijn tijdens dit proces. Met behulp van conversie optimalisatie kunnen we de webshop verbeteren, zodat meer bezoekers daadwerkelijk klant worden.

Wat zijn de voordelen?

  • Al ruim 10+ jaar dé e-commerce specialist
  • Meer dan 100 shops opgeleverd
  • Developers én marketeers onder één dak
  • Wij denken strategisch mee, met focus op de toekomst
  • Altijd binnen een werkdag een reactie

Gecertificeerde Google experts

Samen de top bereiken vinden wij een prachtige uitdaging, maar onze online sherpa’s zorgen er ook voor dat je op de top blijft. Zij zijn gecertificeerd op gebied van Google Analytics, Adwords, Display Advertising, Mobile Advertising en niet te vergeten Video en Google Shopping Advertising.

Wil je ook meer traffic?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen één werkdag een antwoord!

Liever bellen? 076 20 30 006

Greenpeace

Geef eens Niks!

Bekijk deze case

Buckaroo

400% meer aanvragen in 6 maanden

Bekijk deze case