Contact
Menu
Bel ons
Contact

HubSpot

De nummer 1 in CRM, Inbound Marketing & Sales

Wat is HubSpot

HubSpot is een alles-in-één platform dat je commerciële teams helpt om effectiever en efficiënter te werken aan meer websitebezoekers, leads en tevreden klanten. HubSpot bestaat uit 4 krachtige 'hubs':

  • HubSpot CRM: de basis, omdat HubSpot gelooft dat het begint bij inzicht en overzicht van je klanten.
  • HubSpot Marketing: voor meer traffic en leads, uit te breiden met een CMS systeem om van je website een content platform te maken.
  • HubSpot Sales: stroomlijn je salesproces en krijg handige notificaties op je smartphone voor optimaal gemak.
  • HubSpot Service: dé tool om van je klanten ambassadeurs te maken.

Je kunt ervoor kiezen om de verschillende hubs los aan te schaffen, maar ze zijn wel echt gemaakt om met elkaar te praten om zo optimale resultaten te behalen.

Start met jouw gratis HubSpot account

HubSpot flywheel

De kracht van HubSpot is dat je een overzichtelijke alles-in-één webbased tool hebt voor én CRM én inbound marketing én sales én service. Alle belangrijke disciplines binnen je organisatie om grip te krijgen op je business gebundeld op één online platform. Elk onderdeel is krachtig op zichzelf, maar ze werken nog veel beter als je ze met elkaar integreert.

Door gebruik te maken van één platform creëer je overzicht en inzicht, en is het bijvoorbeeld eenvoudiger om te sturen op KPI’s. Dat heb je dan al gewonnen. Tegelijkertijd zet je de volgende stap in het verder professionaliseren van je marketing en sales. En dat allemaal dankzij HubSpot.

HubSpot partner bureau

Trots kunnen we zeggen dat METMEER een HubSpot partner bureau is met een gouden randje: we zijn namelijk Gold Certified Partner. Wat dat voor jouw organisatie betekent? Je weet zeker dat we de nodige bagage hebben om je te helpen om de top te bereiken met inbound marketing, marketing automation en inbound sales. Het is de erkenning dat we als HubSpot partner bureau echt kwaliteit leveren. En die is volgens HubSpot dus goud waard.

HubSpot implementatie

De start van je geautomatiseerde marketing en sales via HubSpot begint bij de technische implementatie. Onze HubSpot specialist neemt je mee in de belangrijkste instellingen van het account. Denk aan het inrichten van je CRM database, het inzichtelijk maken van je inbound sales traject en het automatiseren van je marketingactiviteiten. Wil je dit echt goed doen, dan is het startpunt de HubSpot implementatie. En daarin zetten we net die stap extra. Al je landingspagina's, templates en fonts maken we eenduidig met je huidige website. Alles voor een onbezorgde klantreis.

HubSpot onboarding

Als je echt succesvol wilt zijn met inbound marketing en sales via HubSpot, dan is HubSpot onboarding onmisbaar. Uiteraard kun je snel starten met HubSpot. We zorgen dat het technisch geïmplementeerd is en je kunt direct aan de slag. Maar haal je dan wel alles uit je tool? Waarschijnlijk niet. Daarom is HubSpot onboarding een cruciaal onderdeel om succesvol aan de slag te gaan met inbound marketing en sales. Onze online sherpa’s nemen je aan de hand mee en laten je stap voor stap zien hoe je voor jouw organisatie het meeste rendement behaalt met HubSpot.

Waarom kies je voor HubSpot

Leve de Excel sheets om je offertes in bij te houden! Leve de generieke maandelijkse nieuwsbrief voor al je klanten! Leve de ad hoc social media posts!

Nou, niet dus. Anno 2019 ga je het daar als organisatie niet meer mee redden. Het marketing en sales landschap is aan het veranderen. Zakelijke beslissers zijn niet meer gevoelig voor de one-size-fits-all boodschappen die jij naar hem pusht. Interessante informatie die hem op dat specifieke moment verder helpt bij zijn business, dat is waar het om gaat.

Een uitdaging dus voor marketeers om daaraan te voldoen. Tegelijkertijd blijft de vraag van sales aan marketing: geef mij meer leads en leads die zó goed zijn dat ik ze alleen nog maar 'hoef in te koppen’. Leads scoren is één ding, maar hoe houd je als marketing grip op die leads, zodat je kunt monitoren dat je marketing investering niet verloren gaat door een verkeerde (of geen!) opvolging?

Met HubSpot heb je één platform om je crm, marketing en sales verder te professionaliseren.

HubSpot Academy

Zeer uitgebreide leeromgeving waar je letterlijk alles vindt over de inbound methode, tot en met elke functionaliteit. Met blogs, video's en slides is er voor ieder wat wils.

Bezoek de academy →

Uitgebreide integratie

Dankzij slimme koppelingen kun je HubSpot koppelen aan o.a. Office 365, G Suite, Salesforce, Slack, social media kanalen en nog veel meer.


Ontdek alle integraties →

User interface

HubSpot heeft de meest gebruiksvriendelijke interface die heel intuïtief werkt, waardoor je zonder veel training of begeleiding zelf aan de slag kunt.


Plan een demo →

HubSpot features

Als je je eenmaal in HubSpot gaat verdiepen, zal je ontdekken dat het platform een zee aan mogelijkheden biedt. Het gaat dan ook te ver om ze hier allemaal toe te lichten. Daarom lichten we de belangrijkste er voor je uit.

Contact insights

Eén centrale database voor al je contacten.

Email tracking

Houdt in de gaten of je e-mails gelezen worden.

Reporting dashboards

Ontdek trends in het verkeer naar je website, maak je salesproces inzichtelijk met praktische dashboards, houd grip op je marketing en sales.

Content strategie

Plan je content op basis van relevante zoekwoorden en monitor de resultaten.

Leadgeneratie

Maak opvallende call-to-actions, slimme formulieren en pas leadscoring toe, weet wanneer je lead ‘warm’ genoeg is voor sales.

Marketing automation

Mis nooit meer een contactmoment dankzij slimme workflows, waarbij e-mails automatisch worden verzonden en taken worden aangemaakt.

Deals

Maak je sales pipeline voor iedere fase inzichtelijk.

Tasks

Creëer taken die je helpen om het maximale uit je pipeline te halen.

Smart notifications

Ontvang berichten op je smartphone wanneer een lead actie heeft ondernomen, bijvoorbeeld wanneer hij je e-mail heeft geopend, of je offerte heeft bekeken.

Ervaar zelf de kracht van HubSpot.

Start met jouw gratis HubSpot account

Training & begeleiding

Bij METMEER hebben we specialisten die je alles kunnen vertellen hoe HubSpot voor jouw organisatie kan werken. Uiteraard kun je eerst kennismaken met het platform aan de hand van een praktische demo bij ons op kantoor. Na implementatie van HubSpot gaan we samen aan de slag met interactieve trainingen en workshops, zodat jij en je collega’s het maximale uit het platform kunnen halen.

Neem contact op en plan een demo
METMEER is HubSpot Gold Partner

Succesverhalen

Wij kunnen je wel vertellen hoe leadgeneratie en inbound marketing het verschil maakt voor jouw organisatie. Liever laten we onze klanten hun verhaal aan je vertellen. De feiten spreken voor zich.

Buckaroo logo

Buckaroo klimt naar de top in Google

Buckaroo staat bekend als de beste payment provider van Nederland. Als onderdeel van ons werk wat we voor Buckaroo doen hebben we één van de belangrijkste pagina’s met hevige concurrentie van positie 18 naar positie 6 gekregen in Google. Dat resulteerde in 121% meer inbound leads voor Buckaroo.

Bekijk meer succesverhalen →

Highlights

  • Inbound: SEO en contentmarketing
  • Van positie 18 naar 6 in Google
  • 121% meer inbound leads

Klaar om te groeien?

Laten we verzamelen in basecamp! Elke geoliede marketingmachine begint met een goede voorbereiding. In een kennismakingsgesprek zetten we als online sherpa’s graag met jou de eerste lijnen uit. En dan? The only way is up.

Plan een afspraak