Direct hulp nodig?
076-2030006

Display advertising

Je merk in beeld 

Display advertising is het tonen van beeldadvertenties aan specifieke doelgroepen via websites uit het Google-netwerk. Daarmee zorg je voor meer brand awareness en conversie. Via jouw online banners werf je bezoekers voor jouw website.

Wat gaan we doen?

Wij zetten display advertising-campagnes op via het netwerk van Google. Aan de hand van opgestelde doelgroepen en profielen toont Google de banners gericht aan jouw doelgroep. Zo bereik je mensen met een interesse in jouw organisatie of jouw producten eerder. Display advertising zetten wij in voor het opbouwen van merkbekendheid en productintroducties, maar ook voor verkoopgerichte activiteiten. Wij kunnen de banners ontwerpen, maar je kunt ook zelf bannermateriaal aanleveren. Daarnaast testen we tijdens de campagne welke banners het beste werken en optimaliseren we banners die slechter presteren.

Het programma:

Onze online sherpa’s helpen je omhoog met:

  • Concepting en vormgeving van display-banners
  • Targeting en selectie van websites uit het Google-netwerk
  • Branding van je merk
  • Awareness / naamsbekendheid
  • Conversies

Wat kun je verwachten

Een uitgedachte campagne met banners in de huisstijl van jouw organisatie, gericht op jouw ideale doelgroep.

Wat kun je niet verwachten

Gouden bergen. Meteen torenhoge conversies en herkenbaarheid. Bekendheid onder de doelgroep vergt tijd en veel herhaling en zal niet in de eerste maand resultaten laten zien. Wie je dat belooft, heeft zelf nooit een berg beklommen.

Interessant!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Boek dan een gesprek met ons in.

Plan een afspraak