78% meer groei in orders in zes maanden

WEBSHOP
ONLINE MARKETING

DE KLANT

myHair.nl levert professionele haarproducten, haarcosmetica en kappersbenodigdheden van bekende merken als L’Oréal, Kérastase en Wella. De shop is gericht op de ambulante kappers, zzp’ers en kapsalons.

DE OPDRACHT

Het aantal orders stagneerde bij myHair over alle kanalen heen. De opdracht was om te onderzoeken wat het probleem is, dit oplossen en een snelle groei in volume te realiseren.

DE OPLOSSING

Op mobiel lag het conversiepercentage laag. Ook presteerde de Adwords campagnes matig en zakten de organische resultaten. Met een aantal slimme verbeteringen aan de shop en campagnes hebben we in enkele maanden tijd forse verbeteringen laten zien.

33% HOGERE CONVERSIE VIA MOBIELE APPARATEN

33% HOGERE CONVERSIE
VIA MOBIELE APPARATEN


46% MEER
DIRECTE VERKOPEN
T.O.V. VORIG JAAR


43% MEER
HERHAALAANKOPEN
T.O.V. VORIG JAAR

MYHAIR.NL


Het aantal bestellingen in de webshop van Myhair.nl groeide niet exponentieel. Er moesten aanpassingen gedaan worden in de bestaande omgeving om zo snel mogelijk meer omzet te creëren. Bij voorkeur zonder de webshop volledig te verbouwen. Gefaseerd, maar wel met direct resultaat. Daarbij hoorde een bureau dat persoonlijk contact net zo belangrijk vond als de cijfers. Want dat werkt fijner.

MOBILE FIRST

In de doelgroep wordt veel gebruik gemaakt van met name de mobiele telefoon. De webshop was al wel responsive, maar nog niet geoptimaliseerd voor mobiel. Een mooie kans.

DIT IS HET RESULTAAT

EEN KRACHTIGE MAGENTO WEBSHOP, GEOPTIMALISEERD VOOR MOBIELE BEZOEKERS EN GOED RENDERENDE ADWORDS CAMPAGNES.

Door de vele, relatief kleine, wijzigingen werkt de shop veel intuïtiever en gemakkelijker. Dat levert vrijwel altijd een verbetering van de conversies op. Zo ook bij myHair.nl. 

Door een scherpe analyse van de Adwords campagnes zagen we veel mogelijkheden tot verfijning. Daardoor besparen we op niet-converterende campagnes en halen we een hogere ROI uit converterende campagnes. De klant blij, wij blij.

"ZELFS ONZE AMBITIEUZE DOELSTELLING IS OVERTROFFEN

RALPH ERHARDT
EIGENAAR MYHAIR.NL

Trekhaakcentrum.nl

250+ keywords. 97% in de Top 3 van Google

Bekijk deze case

Buckaroo

400% meer aanvragen in 6 maanden

Bekijk deze case

Wij zijn klaar voor jouw uitdaging

Ieder succesvol project start met een kennismaking en prettige klik. Wacht daarom niet langer en nodig jezelf uit voor een goed gesprek. We sparren graag over de mogelijkheden en kansen die Magento 2 shops en online marketing bieden. We horen graag van je!

NEEM CONTACT OP