Ruim 150.000
bezoekers op de
eerste dag

WEBSHOP

DE KLANT

Greenpeace komt op voor het milieu, wereldwijd. Met centrale thema’s zoals schone energie, sterke bossen, levende oceanen en duurzame landbouw, wordt in ruim 55 landen campagne gevoerd.

DE OPDRACHT

Greenpeace is volledig afhankelijk van donateurs. Het is dus belangrijk om regelmatig met verschillende campagnes in het nieuws te komen. Creatief bureau KesselsKramer bedacht een ludieke campagne.

DE OPLOSSING

De campagne ‘Geef eens Niks’ sluit naadloos aan op de meest gestelde vraag: “Wat voor cadeau wil je?”. In samenwerking met KesselsKramer en Hexspoor ontwierpen en bouwden we de volledige webshop op basis van Magento 2.

EEN HECHTE SAMENWERKING ALS BASIS VOOR EEN MOOI RESULTAAT


150.000 BEZOEKERS
IN DE EERSTE DAG


34% ZICHTBAARHEID
BINNEN NEDERLAND
IN DE EERSTE WEEK

MAGENTO 2 VOOR GREENPEACE.NL

Greenpeace kiest voor Magento 2 als hét platform voor de nieuwste NIKS campagne. De shop is schaalbaar gebouwd, zodat deze ook voor toekomstige campagnes ingezet kan worden. Een mooie vorm van recycling.

Uiteraard is Greenpeace zich bewust van haar CO2 footprint en daarom is ervoor gekozen om de NIKS campagne onder te brengen in een gecertificeerd ‘groen’ datacenter. Nu kunnen de vele honderdduizenden bezoekers met een schoon geweten ontvangen worden.

DIT IS HET RESULTAAT

DE NIEUWE NIKS CAMPAGNE CREËERT LANDELIJKE IMPACT. DAT IS GOED VOOR MENS EN MILIEU!

"WE HADDEN NIKS VERWACHT ÉN NIKS GEKREGEN, FANTASTISCH!"

ILONA VAN DEN OUDEN
DIGITAL FUNDRAISER GREENPEACE.NL

Trekhaakcentrum.nl

250+ keywords. 97% in de Top 3 van Google

Bekijk deze case

Buckaroo

400% meer aanvragen in 6 maanden

Bekijk deze case

Wij zijn klaar voor jouw uitdaging

Ieder succesvol project start met een kennismaking en prettige klik. Wacht daarom niet langer en nodig jezelf uit voor een goed gesprek. We sparren graag over de mogelijkheden en kansen die Magento 2 shops en online marketing bieden. We horen graag van je!

NEEM CONTACT OP