400% meer
aanvragen in
6 maanden

ONLINE MARKETING

DE KLANT

Buckaroo is al vier jaar op rij uitgeroepen tot Beste Payment Provider van Nederland. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo, waaronder Ziggo, Miss Etam, Total en RTL.

DE OPDRACHT

Vanuit de eerdere online marketing activiteiten kwamen te weinig leads. Wij kregen dan ook de opdracht om te zorgen voor niet alleen meer leads, maar ook een scherpe focus te leggen op een betere kwaliteit leads.

DE OPLOSSING

We zijn gestart met een goede analyse van de Adwords accounts. Daar hebben we veel aan geoptimaliseerd. Daarnaast hebben we adviezen gegeven om de call-to-actions en daarmee de conversie van de website te verbeteren. Inmiddels wordt ook het SEO traject breed uitgerold.

EEN VERVIERVOUDIGING VAN HET RESULTAAT DOOR ÉCHT SAMENWERKEN


400% MEER AANVRAGEN
IN 6 MAANDEN


46% MINDER
ADWORDS KOSTEN
T.O.V. VORIG JAAR

BUCKAROO.NL

Buckaroo is toonaangevend in de branche van Payment Service Providers. Door de vele ondersteunde betaalmogelijkheden kunnen ze iedere klant een passende oplossing bieden. Met name ook de innovatieve Magento en Magento 2 koppeling heeft het bedrijf op de kaart gezet. Nog meer reden om met Buckaroo een lange termijn samenwerking aan te gaan.

images

ONDERZOEK

Ieder online marketing traject start met een gedegen analyse van de huidige situatie. Zo hebben we ook voor Buckaroo in kaart gebracht waar de verbeterpunten en kansen lagen. Vanuit dat rapport hebben we de doelstellingen, strategie en werkzaamheden bepaald.

  • Google Analytics analyse
  • Adwords analyse
  • Website conversie analyse
  • Rapportage met verbeterpunten en kansen

DASHBOARD

Voor Buckaroo is een dashboard ontwikkeld waarop we de belangrijkste Key Performance Indicators bijhouden. Dit live dashboard geeft zowel de marketeers als Buckaroo realtime inzicht in de resultaten.

Door het dashboard hebben creëren we een optimaal inzicht in de prestaties van de SEO en SEA campagnes, de ROI en algemene doelstellingen. Onmisbaar!

OPTIMALE TOEGANKELIJKHEID

De website van Buckaroo was nog niet optimaal geschikt voor alle gebruikers. Daarnaast ontbraken de juiste call-to-actions en waren formulieren onhandig en slecht toegankelijk vanaf verschillende devices. Dat is aangepakt, waardoor we een lagere bounce zien en een hogere conversie.

Buckaroo.nl, nu optimaal ingericht voor zowel desktop, tablet en mobiel.

BUCKAROO VERWERKT DE BETALINGEN VOOR U

 

Met de verbeterde website, hogere rankings in Google en scherpe Adwords campagnes is Buckaroo in staat om steeds meer klanten te bedienen. Een mooi resultaat na hard werken.

DIT IS HET RESULTAAT

DE GEOPTIMALISEERDE WEBSITE CONVERTEERT BETER DAN OOIT.

Tevens draaien de Adwords campagnes (display, mobile, search en remarketing) nu op een zeer positieven ROI. Iedere euro die besteed wordt, levert een veelvoud op.

"Dit is de samenwerking die je met al je leveranciers zou willen hebben. Top werk van METMEER!’

PRISCILLA-FLEUR HILLEMONS
MARKETEER BUCKAROO.NL

Trekhaakcentrum.nl

250+ keywords. 97% in de Top 3 van Google

Bekijk deze case

Wij zijn klaar voor jouw uitdaging

Ieder succesvol project start met een kennismaking en prettige klik. Wacht daarom niet langer en nodig jezelf uit voor een goed gesprek. We sparren graag over de mogelijkheden en kansen die Magento 2 shops en online marketing bieden. We horen graag van je!

NEEM CONTACT OP