Ontmoet onze nieuwe collega’s

In een van de slides van mijn nieuwjaarspresentatie in januari 2015 stond ‘Stabiliseren & Optimaliseren’. Daarmee doelde ik onder andere op het feit dat we qua nieuwe medewerkers even een pas op de plaats zouden maken. Eerst focussen op het verder verstevigen van de organisatie en het optimaliseren van processen. Hoe anders is het gegaan…

Facebook vacature postSinds we in 2012 onder de nieuwe naam METMEER naar buiten zijn gekomen, zit er een enorme vibe in het bedrijf. Een vibe die tot op de dag van vandaag voelbaar is. Ook onze aangescherpte focus op e-commerce en online marketing zorgt ervoor dat het voor iedereen helder is waar we voor staan. Dat zorgde ook dit jaar weer voor een flinke aanwas in nieuwe klanten. Klanten die, uiteraard, met volle aandacht en oog voor detail geholpen moeten worden.

En dat is waar onze nieuwe collega’s om de hoek komen kijken.

Met veel plezier stel ik ze voor.

 

E-commerce helden

Mike en Joe zorgen samen met hun collega’s van het ontwikkelteam voor het opleveren van mooie e-commerce projecten.

MikeMike

Als een echte superheld combineert Mike het onmogelijke: nerdy programmeer-skills met uber-social-skills, waar kom je dat nog tegen? Je zult als klant met een supportvraag zitten en die bij Mike mogen neerleggen, lucky you!

 

JoeJoe

Joe blijft ons verrassen. Hij is begonnen als allround frontend developer, maar bleek al snel in staat om de stijle leercurve van Magento in enkele dagen te nemen. Daarnaast verrast hij ons telkens weer met z’n designs, video-animaties, enorme doorzettingsvermogen en muziek-smaak lollige filmpjes.

Online marketing kanjers

Sabier en Zowie versterken het online marketing team met hun diepgaande kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en consumentengedrag (CRO – conversieoptimalisatie).

SabierSabier

Sabier heeft maar liefst acht jaar ervaring in het optimaliseren van sites en shops voor het behalen van de beste posities in zoekmachines. Z’n favoriete uitspraken zeggen veel over hem: “Alleen de nummer 1 positie telt!” en “We gaan voor marktdominantie!”.

 

ZowieZowie

Met Zowie zetten we een bijzondere stap. Naast programmeurs en marketeers hebben we er vanaf nu ook een Economisch Psycholoog erbij. “Als Economisch Psycholoog weet ik welke psychologische mechanismen er ten grondslag liggen aan de keuzes die mensen maken. De combinatie van mijn analytische vaardigheden en mijn kennis van het menselijk brein, zorgen ervoor dat ik de meest overtuigende boodschap aan de juiste consument kan laten zien.” Wij noemen ‘m gewoon een supergoeie conversie specialist.

Financiële toppers

Jolanda en Renco zorgen voor rust, structuur en planning op administratief en financieel vlak.

JolandaJolanda

De volledige verwerking van de administratie ligt nu bij Jolanda. Met uiterste precisie zorgt ze ervoor dat alles klopt. Daarnaast ondersteunt ze Renco bij het opstellen van de maand- en kwartaalrapportages. Zorgt tevens voor een portie Brabantse gezelligheid!

 

Renco

Last but not least hebben we Renco aangetrokken als ‘interim’ financieel directeur. Met zijn 18 jaar ervaring brengt hij structuur aan en managed hij onze groei perfect met rolling forecasts en uitgebreide staatjes en grafieken.

 

Kortom, het is wellicht een goed idee om in de nieuwjaarspresentatie opnieuw de slide over Stabiliseren & Optimaliseren op te nemen, wie weet wat 2016 dan weer brengt!