Happy 2017, een mooi jubileumjaar!

In een zucht was het weer voorbij, doei 2016! Maar wat is er veel gebeurd afgelopen jaar. We verwelkomden maar liefst zes nieuwe collega’s: Stef en Geoffrey op online marketing, Milou op sales, Marleen  op development, Monique op administratie en Barbara op HR. We zeiden hallo tegen veel mooie nieuwe klanten zoals Babywatcher, myHair en EMTÉ Supermarkten. En we sloten het jaar af met een gezonde omzet- en winstgroei. En dan staat 2017 alweer voor de deur. Een bijzonder jaar, want we vieren dit jaar onze vijfde verjaardag!

Het prille begin

Het was op een mooie herfstdag in oktober 2011 dat Jorg, Rik en ik bij elkaar kwamen om te praten over de toekomst van onze bedrijven. Tot op dat moment gingen we al zo’n 10 jaar als zelfstandigen door het leven. Ieder met z’n eigen specialisme en een portfolio vol mooie klanten. We werkten al vaker met elkaar samen, maar het was tijd voor de volgende stap. We schreven ieder onze visie op papier en legden deze als blueprints over elkaar heen. Er was een duidelijke match.

Vanaf dat moment ging het snel. We besloten dat het mooie Breda de vestigingsplaats zou worden en vonden binnen een maand onze bijzondere locatie aan de Markkade. De bedrijfsnaam werd gekozen en het concept eromheen gecreëerd. We schreven ons in bij de Kamer van Koophandel en per 1 januari 2012 was internetbureau METMEER een feit.

 

Van 39…

Met een gezonde ambitie om te groeien richtten we onze 39 m2 kantoor meteen in met zes bureautafels. Waar we vol goede moed iedere ochtend met z’n drieën aanschoven. We stuurden een mailing naar al onze relaties en vier maanden later hing de wand vol met maar liefst 27 nieuwe projecten. Over energie gesproken!

…naar 200

We gingen op zoek naar uitbreiding, spannend. Halverwege het jaar kwamen de eerste sollicitaties binnen en per 1 september werd Jody onze eerste echte medewerker (en aangezien deze kanjer nog steeds bij ons werkt, ook voor hem dit jaar een jubileum!). In de jaren erna kwamen en gingen vele stagiaires, afstudeerders en collega’s. Maar gestaag groeiden we door tot een volwassen team. We verhuisden intern naar de eerste verdieping en ineens hadden we 200 m2 kantoor, plus een voordeur die niemand ontgaan kan zijn.

 

Van ambitie naar resultaat

2017 is ook alweer goed begonnen met twee nieuwe collega’s. Ferry is het sales team komen versterken en Dieuwertje is de nieuwe aanwinst voor het online marketing team. En met onze voortdurende ambitie om steeds geavanceerdere webshops op het Magento 2 platform te bouwen, plus onze klanten te blijven verrassen met fantastische online marketing resultaten, zijn we nog lang niet klaar met groeien.

Ook zal in 2017 ons nieuwe concept en onze kernwaarden Ambitie, Samenwerking, Kennis, Plezier en Resultaat meer en meer zichtbaar worden, voor zowel onze klanten als ons team. Een (ver)nieuw(d)e locatie, een nieuwe website, een jubileum-feestje, nieuwe kennissessies en mooie nieuwe samenwerkingen met klanten.

2017 belooft een fantastisch jaar te worden. Van ambitie naar resultaat!